سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش، گمشده مؤمن است . [امام علی علیه السلام]
پیوند دوستان
 

بیا فور مدیا
اریان 2233
موزیک هان
ستاره
ارسلان
ایوان باند
بهنام بانی
شادونه
لاوین
تاب ناز
نگین تک
تنهایی
ناز وب
جوان تو موزیک
دلنا
ناز گل
پارسی ناز
موزیک وان
آمازیگ
بیوگرافی ماکان باند
حمید هیراد
حمید هیراد
دانلود آهنگ غمگین
نازدونه
ناز گل
فان جدید
پونک
فان دون
دوستی ها
بروز ی ها
دانسته ها
عکس روز
قهر
نار دونه
رد گذر
ناز فان
تخفیفان
می فان
نگاه من
پردیس
ساتان
دبیر
پارسی دون
آموزگار
جدیدترین ها
تاپ ناز
آریانیا
تدبیر
برترین ها
نیاز
جهان موزیک
مدیا تک
سخا موزیک
استار گیم
رز ناز
زیبا تک
پوربابا
یاسل
چاپ تک
کلبه تک
دانلود آهنگ مذهبی
دیس لاو
فول آلبوم حامد همایون
روزگار
ارس ناز
بازاری
بازی ها
سایبان
نیاز ها
تک وب
فارس تک
بی قراری
پانی تک
صیاد شب
سخا موزیک
دنیای زیبا
موزیک به روز
بیا فور موزیک
فرشته ها
پاپ موزیک
شهر جم
دلداده ها
ندونسته
دانسته
خودرو
بیاتو تقریح
دیار موزیک
پارافیل
پارچه تک
نمکستان
ماکان باند
ماکان باند
مهدی جهانی
مهراب
هوروش باند
دانلود فیلم ایرانی
نمونه سوال
فراز چت
پارسی وان
ایران ترانه
ای فیلم
لاین موی
طرفداری
شادترین
برتر روز
اصلاح
خبر روز
صدا موزیک
تک موزیک
پاییزان
نوشته ها
فایل جدید
انلاین یار
وب تیک
بیا تو مدیا
ناوال 98
دانلود آهنگ خارجی
دانلود آهنگ ترکی
دانلود آهنگ کردی
دانلود آهنگ ایرانی
دانلود تک آهنگ
دانلود آلبوم
دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ محسن لرستانی لینک مستقیم ماکان بند دیسلاو مهراب تی ام بکس موزیک ایرانی دانلود آهنگ دانلود موزیک ویدیو دانلود آهنگ کردی دانلود آلبوم ریمیکس دانلود آهنگ کودکانه دانلود آهنگ دیس لاو دانلود آهنگ میلاد راستاد دیس لاو

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :39
بازدید دیروز :7
کل بازدید :66716
تعداد کل یاداشته ها : 167
103/9/7
3:0 ص

درمان و علت بیماری سفر + راه پیشگیری


 

  • درمان و علت بیماری سفر + راه پیشگیری

    بیماری حرکت یا بیماری سفر یک عارضه در حین مسافرت است که در سفرهای طولانی ایجاد می‌شود.

    به گزارش پزشکین به نقل از ایسنا، مسافرت می‌تواند بیماری‌های مختلفی را به‌همراه داشته باشد. اغلب اوقات این بیماری‌ها به نوعی مرتبط با یک بیماری مزمن در فرد هستند.

    برای مثال در افراد مبتلا به اختلالات خونی، ممکن است در نتیجه محدود و محبوس شدن در یک فضای تنگ و نداشتن حرکت، در عروق پا لخته ایجاد شود. مثلا در سفرهای طولانی هوایی احتمال به وجود آمدن این مشکل در افراد مبتلا به اختلالات خونی، بیش از سایر افراد است.

    بی‌قراری که به‌تدریج به عرق سرد منجر می‌شود،‌ سرگیجه و استفراغ از جمله نشانه‌ها و علائم بیماری حرکت به شمار می‌آیند. همچنین باید بدانیم که هر نوع نقل مکان می‌تواند باعث بروز بیماری حرکت شود. ممکن است در هواپیما، قایق، قطار یا اتومبیل هم دچار این حالت شوید.

    بیماری حرکت ناشی از افزایش فعالیت ساختارهای داخلی است که کنترل تعادل را بر عهده دارند و افزایش فعالیت این ساختارها معمولا در پی حرکت وسیله نقلیه ایجاد می‌شود و به محض توقف، علایم هم آرام آرام برطرف می‌شوند.

    بیماری سفر و درمان آن

    بیماری سفر و درمان آن

    بیماری حرکت به خودی خود بیماری جدی نیست، اما می‌تواند سفر را برای فرد تلخ کند. در عین حال برخی افراد می‌گویند، هر چه بیشتر سفر می‌کنند، بدنشان بیشتر با این وضعیت خو گرفته و سازگاری پیدا می‌کند.

    بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت معاونت درمان وزارت بهداشت، اگر از بیماری حرکت رنج می‌برید، اقدامات زیر را انجام دهید:

    • – در کشتی یک کابین در وسط، نزدیک خط آب (آبخور کشتی) رزرو کنید.
    • – در هواپیما یک صندلی روی لبه جلویی بال هواپیما رزرو کنید.
    • – در قطار، نزدیک پنجره بنشینید و به جلو نگاه کنید.
    • – در اتومبیل، پشت رل یا روی صندلی جلو بنشینید.
    • – سرتان را روی پشتی صندلی تکیه داده و بی‌حرکت نگه دارید.
    • – بخوابید یا دراز بکشید.
    • – اگر روی قایق هستید، نفس‌های عمیق بکشید.
    • – غذاهای پر ادویه نخورید، پرخوری هم نکنید.
    • – مطالعه نکنید.
    • – از پزشک‌تان بخواهید تا برایتان دارو تجویز کند.

  
  

راهنمای انتخاب کفش راحت و خوش پا


 

  • راهنمای انتخاب کفش راحت و خوش پا

    برای اینکه یک کفش راحت و خوش پا را از میان هزاران مدل کفش انتخاب کنید با این مطلب از سایت فراناز تا انتها همراه باشید. معمولاً ظاهر کفش ها فریبنده و زیباست. کافی است همین کفش زیبا را چند ساعت بپوشید تا پاهایتان تاول بزنند. انتخاب کفش راحت کار ساده ای نیست. اگر سر و کار شما با یک فروشنده حیله گر باشد، همه چیز دست به دست هم می دهد تا انتخاب شما اشتباه رقم بخورد. در ادامه، 6 راهکار ساده برای انتخاب کفش راحت را بررسی خواهیم کرد.

    انتخاب را به دیگران واگذار نکنید

    «خانم این کفش موقع پوشیدن باز می شود و در پاهای شما جا خوش می کند»، «به آن عادت می کنید» و «خیالتان راحت، یک هفته بپوشید همه چیز حل است، اگر مناسب نبود قول می دهم کفش را برایتان عوض کنم»

    بله، کفش ها را برایتان عوض می کنند اما مطمئن باشید این ها همه راهکارهای فروش است که با آنها شما را گول می زنند. کفش راحت همان روز اول باید راحت باشد. در غیر این صورت در درازمدت شما را اذیت خواهد کرد.

    کفی کفش مناسب

    در کفش های پاشنه بلند، کفی میزان فشار به پا را اندکی کاهش می دهد. برخی از کفش های پاشنه بلند در بخش پنجه بسیار نازک هستند. کفی باعث می شود از فشار وارده به پنجه های شما کاسته شود. برای کفش های تخت نیز ماجرا به همین گونه است. کفی از ایجاد فشار و تنش به پاها جلوگیری می کند. برای انتخاب کفش راحت مورادی را انتخاب کنید که اولاً کف آنها ضخیم باشد. ثانیاً داخل کفش، کفی تعبیه شده باشد.

    در صورتی که کفش شما فاقد کفی است، باید اندازه آن را طوری انتخاب کنید که با گذاشتن کفی جداگانه، کفش به پایتان تنگ نباشد. سایز کفشتان را اندکی بزرگ تر انتخاب کنید.راهنمای انتخاب کفش راحت و خوش پا

    در کفش های پاشنه بلند، کفی میزان فشار به پا را اندکی کاهش می دهد

    پاشنه های پهن

    البته برای برخی مراسم خاص پاشنه های باریک شاید زیباتر جلوه کنند. اما در کل هرچه پاشنه کفش شما پهن تر باشد، موقع پوشیدن راحت تر خواهد بود. پاشنه پهن میزان فشار را بر روی پاهای شما کاهش می دهد. در صورتی که به سلامت پاهایتان اهمیت می دهید و انتخاب کفش راحت را در دستور کار دارید، این مورد را حتماً لحاظ کنید. برای استفاده مداوم و روزمره، استفاده از کفش هایی که پاشنه آنها باریک است کار عاقلانه ای نخواهد بود.

    راهنمای انتخاب کفش راحت و خوش پا

    هرچه پاشنه کفش شما پهن تر باشد، موقع پوشیدن راحت تر خواهد بود

    بندهای عریض

    موقع انتخاب کفش راحت هرچه بند کفش ها پهن تر باشد پوشیدن آنها ساده تر خواهد بود. اگر به پوشیدن کفش های باز عادت داری، مواردی را انتخاب کنید که بند آنها پهن باشد. این بندها پای شما را داخل کفش ثابت نگه می دارند و به ثبات حرکت شما کمک خواهد کرد. هرچه بندها نازک تر باشند، پاهای شما بیشتر اذیت می شوند. موقع حرکت با بندهای نازک، احتمال پیچ خوردن پا نیز افزایش می یابد.

    راهنمای انتخاب کفش راحت و خوش پا

    هرچه بند کفش ها پهن تر باشد پوشیدن آنها ساده تر خواهد بود

    مواد طبیعی

    کفش های جیر و چرم معمولاً قالب پای شما می شوند. هنگامی که این کفش ها را می پوشید کاملاً احساس راحتی می کنید. مثل این است که با پایتان چفت و بست شده باشند. از سوی دیگر، مواد مصنوعی و پلاستیکی این خاصیت را ندارند. این کفش ها یکی از عوامل اصلی اذیت شدن پا و تاول زدن هستند.

    راهنمای انتخاب کفش راحت و خوش پا

    هنگامی که کفش های جیر و چرم را می پوشید کاملاً احساس راحتی می کنید

    ثبات کفش

    ثبات کفش یکی از مهمترین عوامل انتخاب کفش راحت است. علاوه بر پاشنه های پهن، طراحی برخی کفش ها استاندارد نیست. ممکن است هنگام حرکت باعث پیچ خوردن پاهایتان شود و حتی چند ماه شما را اذیت کند. همچنین، کفش هایی که ثبات مناسبی ندارند برای ستون فقرات بسیار خطرناک هستند.

    برای بررسی ثبات کفش، آنها را روی یک سطح صاف و طراز قرار دهید. با انگشت خود تلنگر کوچکی به آن بزنید. در صورتی که کفش ها تلو تلو بخورند یا بر زمین بیفتند، در انتخاب کفش راحت دچار اشتباه شده اید. بهتر است مورد دیگری را امتحان کنید.

    راهنمای انتخاب کفش راحت و خوش پا

    برای بررسی ثبات کفش، آنها را روی یک سطح صاف و طراز قرار دهید

    موارد خاص

    اگر از موارد خاصی رنج می برید، باید در انتخاب کفش راحت چند برابر وسواس داشته باشید. به عنوان مثال خار پاشنه و کف پای صاف مواردی هستند که در نحوه انتخاب کفش دخیل خواهند بود. کسانی که کف پای صاف دارند، بهترین گزینه برای آنها کفش کتانی است. همچنین بهتر است از کفی طبی مخصوص پاهای صاف استفاده کنند.

    خار پاشنه نیز جزو مواردی است که قابل درمان است. در طول دوره درمان کفش های کتانی با کفی طبی (ترجیحاً ژله ای) بپوشید. کفش های ورزشی و اسنیکرها در رنگ ها و طرح های متفاوت عرضه می شوند. تقریباً می توان آن را با بیشتر سبک های پوشش به پا کرد.

    بهتر است کسانی که از این موارد خاص یا مشابه رنج می برند، تنها برای مراسم و دیدارهای خاص از پاشنه بلند استفاده کنند. سلامتی از هر چیزی اهمیت بیشتری دارد.راهنمای انتخاب کفش راحت و خوش پا

    کسانی که کف پای صاف دارند، بهترین گزینه برای آنها کفش کتانی است


97/1/11::: 7:47 ع
نظر()
  
  

به چالش کشیده شدن سکته در اثر چاقی


 

  • به چالش کشیده شدن سکته در اثر چاقی

    بر اساس «پارادوکس چاقی» ممکن است شخصی اضافه‌وزن داشته یا اصطلاحاً چاق باشد، اما خطر بیماری قلبی او را تهدید نکند. این موضوع اخیراً با مطالعه‌ای که روی حدود 300 هزار نفر انجام‌شده، به چالش کشیده شده است.

    به گزارش پزشکین به نقل از ایسنا؛ پژوهش جدید نشان می‌دهد که خطر مشکلات قلب و عروق خونی مانند حملات قلبی، سکته و فشارخون بالا، با بالاتر رفتن شاخص توده بدنی (BMI) از 22 تا 23 کیلوگرم بر مترمربع، افزایش می‌یابد. به‌علاوه، این خطر با افزایش چربی‌ دور کمر، به‌طور پیوسته بیشتر می‌شود.

    این پژوهش بر روی 296 هزار و 535 فرد بالغ از نژاد سفید اروپایی که در مطالعه بانک زیستی انگلستان شرکت کرده بودند و در زمانی که در آن پژوهش شرکت داشتند سالم بودند، انجام شده است. عملیات مربوط به بانک زیستی انگلستان از 2006 تا 2010 انجام شد و داده‌های فالوآپ آن تا سال 2015 برای آخرین آنالیزها در دسترس بود.

    پژوهشگران در دانشگاه گلاسگو (انگلستان) به سرپرستی دکتر “استاماتینا ایلیودرومتی”، استاد بالینی در زمینه زنان و زایمان و همکارانش در MRC ، دریافتند افرادی که BMI بین 22 تا 23 کیلوگرم بر مترمربع دارند، در معرض پایین‌ترین خطر برای بیماری‌های قلبی عروقی (CVD) هستند. هرچه BMI از این مقدار بیشتر شود، خطر CVD در هر 5.2 کیلوگرم بر مترمربع برای زنان و هر 4.3 کیلوگرم بر مترمربع برای مردان، به میزان 13 درصد افزایش می‌یابد.

    در مقایسه با زنان و مردانی که اندازه‌ دور کمرشان به ترتیب 74 و 83 سانتی‌متر است، خطر CVD به ازای هر 12.6 سانتی‌متر و 11.4 سانتی‌متر افزایش در زنان و مردان به ترتیب 16 و 10 درصد افزایش می‌یابد.

    افزایش مشابهی در خطر CVD زمانی دیده شد که پژوهشگران به نسبت‌های کمر به لگن و کمر به قد و درصد توده چربی بدن نگاه انداختند؛ همه‌ این‌ها راه‌های معتبری برای اندازه‌گیری دقیق مقدار چربی‌ای‌ است که در بدن فرد وجود دارد و با نام چاقی نیز شناخته می‌شود.

    با وجود این‌که در حال حاضر عقیده بر این است که داشتن اضافه‌وزن یا چاق بودن، ریسک CVD یا همان بیماری‌های قلبی عروقی را مانند دیگر بیماری‌ها ازجمله سرطان، در فرد بالا می‌برد، پژوهش‌هایی انجام‌شده که نشان می‌دهد، به‌خصوص در سنین بالا، داشتن اضافه‌وزن یا حتی چاق بودن شاید هیچ اثری روی مرگ بر اثر CVD یا دیگر دلایل نداشته باشد و شاید حتی محافظت‌کننده نیز باشد، به‌خصوص اگر افراد سطح معقولی از تناسب‌اندام را حفظ کنند. این امر با نام «پارادوکس چاقی» شناخته می‌شود.

    بااین‌حال، مجریان پژوهش اخیر می‌گویند نتایجشان پژوهش‌های پیشین را رد کرده و با یافته‌هایشان تناقض دارد.

    دکتر “ایلیودرومیتی” می‌گوید: «هرگونه تصور غلط عمومی در خصوص تأثیر محافظتی چربی روی قلب و ریسک سکته باید به چالش کشیده شود.»

    وی ادامه می‌دهد: «این بزرگ‌ترین پژوهشی است که شواهدی علیه پارادوکس چاقی در افراد سالم فراهم می‌آورد. شاید این داستان برای آن‌هایی که از قبل به یک بیماری مبتلا هستند، فرق داشته باشد؛ چراکه شواهدی از این موضوع وجود دارد که برای مثال، در بیماران مبتلابه سرطان، داشتن کمی اضافه‌وزن با خطر کمتر ارتباط دارد، به‌ویژه زمانی که سرطان و درمان‌هایش می‌توانند به کاهش وزن ناسالمی بینجامند.»


  
  
<      1   2